Австралия и Лотовото време

Австралия и Лотовото време

 Picture

                                     
       Австралия: Подкрепата за гей браковете e най-високата

   Подкрепата сред австралийците за еднополовите бракове е достигнала ненадмината  досега височина, показва проучване на Либералната партия. Седемдесет и два процента от австралийците искат еднополовите бракове да са легализирани, най-високата от всички страни, включително Нова Зеландия и Великобритания, които вече са легализирали еднополовите бракове. Това включва почти всички възрастови групи (с изключение на възраст над 65 години) и дори сред австралийците, които се идентифицират като християни, като католици или англикани. Тя също така включва онези семейства с деца в подкрепа на еднополовите бракове.

      А това оказва много натиск върху политиците и парламента, за да предприемат действия за легализиране на гей-браковете. Премиерът Тони Абот е под натиск да позволи гласуване по съвест по въпроса. Коалиционните депутати са подложени на натиск. Това става като защитниците на еднополовите бракове подновиха енергията си от декларацията на Йън Торп, че е гей. Торп е най-големият олимпиец на Австралия.

      Също така, противопоставянето на еднополовите бракове също се е сринало, показва анкетата. Само един от всеки пет австралийците му се противопоставят.

     "Новата анкета, публикувана днес, показва, че по-голямата част от австралийците искат да видят равенство пред закона", каза сенатор Хенсън - младши.

      Застъпниците за гей-браковете казват, че обществото и нацията са изработили колективно мнение. Сега политиците трябва да го вземат предвид и да действат.

     "След като федералното правителство спечели възражението на Върховния съд по отношение на еднополовите бракове в Закона миналата година, застъпниците на брачното равенство съставиха списък на 50 народни представители във Федералния парламент, които биха могли да бъдат убедени да подкрепят брачното равенство, включително високопоставените министри Джули Бишъп, Джо Хокей и Кристофър Pyne. "

       Това е само въпрос на време, както казахме и преди, и Австралия ще се присъедини към списъка на държавите, които са легализирани еднополовите бракове.

"Тъй като това беше в дните на Лот ..."
         
      Австралия е държава, която не впечатлява с броя на населението си - малко над 22 милиона души. Но като площ е шеста по големина в света. Най-същественото обаче е, че тя е континент! На практика, ако еднополовите бракове бъдат узаконени, Австралия ще измести от първата позиция дори страни като Франция и Холандия, тъй като те, макар и по-големи по брой на населението, са "само" държави. Така 1/6 част от света - цял един континент, ще стане част от бунта срещу Божието управление. Не по-малко значение има и фактът, че такъв огромен процент от населението на Австралия иска "равенство" между нормалността и мерзостта!
     Не е трудно да се предвиди какво ще последва!

 

Коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.

X
To prevent automated spam submissions leave this field empty.